In de kleedkamer was direct al te merken dat de jongens en Nina er zin in hadden en dat er een ander soort spanning op de wedstrijd lag dan in de competitie. Direct in de eerste minuut brak HZVV goed door maar de bal belande (gelukkig voor ons) op de paal. Hierdoor kwam het besef dat ze hard aan de bak moesten wilden ze de volgende ronde in de beker bereiken. Het team ging er vol voor en er werd voor elke meter geknokt, dit resulteerde dan ook al snel in de 1-0. Marijn maakte een mooie actie langs de zijlijn en zette goed voor, waarna Sem de bal achter de keeper kon schieten. HZVV hadden een aantal goede spelers op het middenveld maar Marijn, Zeger, Dani R. en Nina hadden ze in de broekzak en braken ze toch uit stuiten ze op Lex, Dani K en Oscar die ijzersterk stonden te verdedigen. En anders was er altijd nog keeper Wessel, die een aantal mooie reddingen zijn doel schoon hield. Voorin stonden Sem en Senna die voor het nodige gevaar zorgden maar de bal wou er voor rust niet meer in.

In de rust werden de complimenten uitgedeeld voor het goede spel en dat het zeker mogelijk was om te winnen als er zo gevoetbald zou blijven worden. Een doelpunt zou het voetballen makkelijker maken en dit werd goed in de oren geknoopt. Meteen in de tweede helft ging F4 opzoek naar de tweede treffer. Het duurde even voor deze viel, het was Dani R, die na een goede solo actie de 2-0 binnen schoot. De jongens en Nina bleven knokken voor elke meter en dit resulteerde in de 3-0, het was Sem die zijn tweede doelpunt binnen mocht schieten.

Na een goede en dikverdiende 3-0 zege heeft F4 de laatste acht in het bekertoernooi bereikt. Een prima teamprestatie waar iedereen hard voor heeft geknokt.Volgende week speelt F4 weer voor de competitie waar ook goed wordt gepresteerd, het team staat bovenaan zonder punt verlies.=