Het positiespel dat op trainingen als maar wordt herhaald is op het veld el een beetje terug te zien. De mannen maken het veld groot en spelen elkaar goed aan. Op die manier werd er gedurende hele wedstrijd een groot aantal kansen gecreëerd. Vaak doordat Hidde op de linkerflank werd weggestuurd door de middenvelders Benjamin, Julian of Romein.  Hidde maakte zijn acties langs de lijn en het middenveld en tweede spits Mart sloten goed aan. Helaas wist OFW de voorzetten telkens net te onderscheppen. Op één keer na. Toen wist Hidde na een prachtige rush langs de lijn de meegelopen Julian te bereiken. Julian behield het overzicht en speelde de vrijstaande Benjamin aan, die zeer koel de bal voor zijn goede linkerbeen legde, nog even wachtte en toen keurig langs de keeper van OFW de bal tegen het net schoot. 
Jammer genoeg was het slechts de gelijkmaker. Kort daarvoor verdween een hoekschop van de gasten namelijk in één keer buiten het bereik van keeper Daan in het doel van MSC F5. Na de gelijkmaker wist OFW  voor rust nog een keer te scoren. Jitze, Peter en Manouk werkten hard maar de oranje-witten waren gewoon net iets groter en sterker. Na de rust werkt het verschil steeds groter. Onze mannen konden het gewoon fysiek niet meer aan en het tekort kon niet meer door de betere techniek worden gecompenseerd. Peter wist met veel kunst en vliegwerk, een paar prachtige tackles en de hulp van Romein en Jitze  nog wel veel OFW aanvallen te onderscheppen, maar toch vlogen er nog 4 ballen langs de goed keepende Daan in het MSC-doel.
Julian, Mart, Benjamin, Manouk en Hidde deden hun uiterste best en wisten een paar keer dicht bij het OFW doel te komen, maar helaas wisten zij niet meer echt gevaarlijk te worden. Zo eindigde de wedstrijd in 1 -6. Komende dinsdagavond wordt het seizoen afgesloten met de uitwedstrijd tegen Staphorst F2. F5 mag trots teruglijken op een leerzaam jaar met veel voetbalplezier. De najaarscompetitie werd glansrijk als kampioen afgesloten.  De indeling van de voorjaarscompetitie was misschien iets te zwaar en er werd maar twee keer gewonnen. Toch gaven de mannen van F5 niet op, bleven ze hard trainen en hun uiterste best doen. Arjan, René en Onno zijn trots op jullie!!