Een aantal vrijwilligers van MSC moest zondag al vroeg uit de veren om de eerste voorbereidingen te treffen voor de Open Dag van MSC 2013. Een gezamenlijke start van het nieuwe seizoen. Van jong tot oud, van man tot vrouw. Met elkaar maken wij de vereniging MSC en die boodschap was aangekomen.

Al vroeg was het gezellig druk. Veel jeugdspelers en hun ouders, spelers van lagere seniorenteams, het tweede elftal, het voltallige eerste elftal en natuurlijk heel veel vrijwilligers. Allemaal waren ze er en zorgden ze ervoor dat de Open Dag een geweldig succes werd. Natuurlijk werkten de weersomstandigheden mee. Leek het er eerst op dat het een natte dag zou worden, toen de festiviteiten eenmaal gestart waren brak het zonnetje door en werd het een prachtige dag.

Een drukke dag met het maken van teamfoto’s, een 7 tegen 7 toernooi voor de lagere senioren en Vrouwenteams met als uiteindelijke winnaar MSC 3, een informatiemarkt met kramen van Medigros, de KNVB, Keepersschool Noord, Interwijs, de Supportersvereniging MSC en de Vriendenclub MSC, het maken van foto’s voor de nieuwe website, een spelcircuit voor de jeugdleden, het uitdelen van de nieuwe MSC Clubcards, de presentatie van de nieuwe MSC-website en de Afterparty. Geweldig te zien hoe iedereen met een glimlach de dag ontving. Veel positieve reacties, geweldige nieuwe contacten en vooral plezier. Heel veel plezier! Leuk om te zien. Een dag zeker voor herhaling vatbaar!

Dank aan iedereen die zich vrijwillig heeft ingezet vandaag. Clubhuismedewerkers, andere vrijwilligers, de C1000, supportersvereniging MSC, Vriendenclub van MSC, Willem Spans, het eerste elftal, alle mensen die ervoor zorgden dat alle deelnemers en hun ouders voorzien werden van  gratis koffie, thee, ranja en broodjes hamburger en niet te vergeten de organisatoren van de MSC Open Dag. Geweldig allemaal. Tot volgende week, tot volgende maand, tot volgend jaar.