MSC voegt een nieuw gezicht toe aan het technisch hart van de vereniging. Nico Baloeboen uit Zwolle wordt met ingang van het nieuwe seizoen trainer van de tweede selectie van MSC. Daarnaast volgt de 39-jarige Zwollenaar Johnny Tanalepy op als Technisch Coördinator Bovenbouw Jeugd. Tanalepy schuift op zijn beurt door naar de plek van Wim van Keulen en wordt Lead TC Jeugd.

Nico Baloeboen is getrouwd met Latoyah, vader van drie kinderen en geboren en getogen in Zwolle. MSC is met Nico in contact gekomen via onze hoofd opleidingen Marco de Grip. Hij is namelijk de oom Marco’s schoonzoon Lucas. Nico is onder meer jeugdtrainer geweest bij Dieze West en Be Quick 28 in Zwolle. Zelf heeft hij  jaren op divisieniveau gevoetbald bij CSV’28, maar stopte uiteindelijk vanwege werk bij Defensie. Hij omschrijft zichzelf als een man die plezier, passie en prestatie uitstraalt in het voetbal. Een man die houdt van structuur en die het stimuleren van zijn spelers en het geven van de individuele aandacht aan de speler, maar ook aan het team als geheel erg belangrijk vindt. Op seniorenniveau heeft Nico ervaring opgedaan als hoofdtrainer bij het tweede elftal van CSV’28. Van Nico is bekend dat hij goed overweg kan en kan ‘levelen’ met jeugd.  

De Zwollenaar Baloeboen is enthousiast en gedreven om bij MSC aan de slag te gaan en om zijn kennis en ervaring over te brengen naar de spelers en andere trainers. Hij zal dan ook vanaf heden regelmatig op het sportpark aanwezig zijn om zo alvast kennis te maken met de trainers, jeugdspelers en niet te vergeten zijn toekomstige selectie.

 MSC Meppel kijkt uit naar de samenwerking die er toe moet leiden dat door kunnen groeien naar een mooi niveau.