Kiekebos & Bakker Klimaattechniek, gevestigd aan de Westerstouwe 31 in Staphorst, had al langer een relatie met MSC, o.a. middels mede door hen gesponsorde leveringen zoals de grote koelcel voor de kantine.

Op de website www.kiekebosbakker.nl stelt onze partner zich als volgt voor :

Wij zijn specialist op het gebied van aanleg en het onderhoud van systemen voor verwarming, koeling, luchtbehandeling en elektra. We voeren opdrachten uit voor particulieren, bedrijven, overheden, instellingen, scholen, industrie en de agrarische sector in geheel Noord Nederland.

Onze persoonlijke benadering en het streven naar kwaliteit staan altijd centraal. Wij leveren

zowel maatwerk als standaardoplossingen en staan bekend als echte probleemoplossers.

Naast een goede prijs/kwaliteitverhouding bieden wij ook een uitstekende garantie. Storingen worden snel en vakkundig verholpen en bij ons geldt dat we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Kiekebos & Bakker Klimaattechniek is aangesloten bij de branchevereniging Uneto-Vni, is VCA gecertificeerd en voldoet aan het F-gassen besluit. (voorheen STEK) .


Het team van Kiekebos & Bakker staat graag voor u klaar om u van dienst te zijn. Bel of mail ons daarom vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak!

Marcel Kiekebos
Adri Bakker

De komende 3 seizoenen heeft MSC er dus weer een nieuwe bordsponsor bij.       Adri Bakker was zeer verguld met het bord en poseerde trots voor fotograaf Ron Wielhouwer. Van CCZ commissielid Wim van Keulen ontving hij het MSC jubileumboek. De bijbehorende bos bloemen waren op deze 2e Pinksterdag niet vers echter zijn inmiddels ook overhandigd aan Adri.

MSC is erg blij met de samenwerking met Kiekebos & Bakker en wij hopen dan ook dat deze veel langer dan 3 seizoenen zal duren.

Invalid Displayed Gallery