Met verdriet hebben wij vanmorgen kennisgenomen van het bericht van overlijden op veel te jonge leeftijd van onze oud-penningmeester Menno Haanstra. Hij was al langere tijd ernstig ziek. Menno heeft meer dan drie jaar geknokt voor wat het waard was, maar helaas haalde zijn ziekte hem telkens weer in.
 
In de periode rond het 100-jarig bestaan van onze vereniging in 2010, heeft Menno het penningmeesterschap enkele jaren op zich genomen. In het najaar van 2013 nam hij afscheid en werd hij opgevolgd door John Spraakman. Als verantwoordelijk financiële man heeft Menno gezorgd voor verandering in onze vereniging. Hij was het die ervoor zorgde dat de verenigingsfinanciën verder gedigitaliseerd werden. Zijn kennis als afgestudeerd Register Accountant kwam ook goed van pas in de gesprekken. Collega’s omschrijven Menno als een ‘fijne vent, goed in z’n vak en een fijne collega’.
 
Menno was een groot sportliefhebber. Voetbal was zijn passie en PEC Zwolle, Feyenoord en MSC konden rekenen op zijn onvoorwaardelijke steun. Daarnaast konden ook de auto- en motorsport rekenen op Menno’s belangstelling. Zelf was hij ook fervent liefhebber van grote, met name Amerikaanse auto’s, én snelle motoren.
 
Menno is slechts 48 jaar oud geworden Wij wensen zijn kinderen Ilse en Alex, Menno’s ouders Harry en Martha, broer Paul en verdere familie heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.