In De Wijk werd E5 en E6 respectievelijk 2e en 3e. Ze kwamen beide in dezelfde poule uit en zijn dan automatisch elkaars concurrent. Prima resultaat! De overige 2 teams, F9 en E9 eindigden onderin.
In Het Vledder speelden F1, F4, F8 en E2. De teams hebben er alles aan gedaan, maar een kampioenschap zat er dit jaar niet in. Het plezier was er niet minder om!
In Nijeveen hebben F10 met een 3e plaats en E8 met een 4e, keurige resultaten neergezet. In De Buddingehof in Ruinerwold was het de laatste dag enorm spannend. Zowel E3 als E4 gingen op de laatste dag voor het kampioenschap. Beide teams in dezelfde poule uitkomend speelden onderling gelijk en dat betekende meteen uitschakeling voor het kampioenschap. Zie de film/foto´s van Ron Wielhouwer: http://www.youtube.com/watch?v=qJhEGBiYfgo (geluid aan!)
FC Meppel werd de lachende derde. Jammer, maar goed dat er onderling geen afspraken over winst en verlies zijn gemaakt. Sportief! E4 werd in een andere poule 4e en F5 heel knap 3e. F6 werd uiteindelijk 6e.
 
In Staphorst heeft E7 uitstekend gepresteerd met een 2e plaats. De 1e plaats zat er absoluut niet in vanwege de dominantie van DESZ E1 die veel te laag ingedeeld was. De 2e plaats werd terecht als een kampioenschapje gevierd. Ons F2 had een hele sterke eindspurt en eindigde als 2e met maar 2 punten achter DESZ F1. Hulde! F7 werd tot slot 4e in een sterke poule. We kunnen terugkijken op een geslaagde zaalcompetitie die geen kampioenen opleverde maar wel met heel veel teams bij de bovenste plaatsen. We bedanken Wim Wijntjes die jaren de organisatie op zich heeft genomen en nu afscheid neemt. Bedankt Wim!
 
We maken ons nu op voor de voorjaarscompetitie en ik wens iedereen heet veel succes!
 
Marius van Dijk