De Ukkies van MSC gaan vanaf deze week ook op woensdag weer het veld op.
 
Ben jij 4, 5 of 6 jaar oud, wil jij de baas worden over de bal en leren voetballen? Dan ben jij welkom bij de gratis Ukkietrainingen van MSC. Deze vinden op woensdag én zaterdag plaats.
 
Op woensdag wordt er om 15.00 uur op het honkbalveld van Blue Devils op sportpark Koedijkslanden getraind. Om 17.00 uur trainen de Minidivisiespelers (de al iets meer geoefende spelers) op sportpark Ezinge. Op zaterdag wordt er om 10.00 uur een uurtje getraind op het hoofdveld van MSC op sportpark Ezinge.
 
Tijdens de Ukkietrainingen die begeleid worden door Marius van Dijk en zijn assistent-trainers, staat plezier voorop. De kinderen leren op speelse wijze ‘de baas worden’ over de bal.
 
De Ukkietrainingen zijn volledig gratis en zonder verdere verplichtingen te bezoeken. Aanmelden van tevoren is wel prettig (ivm. de ranja) en dat kan door een e-mail te sturen naar: ukkievoetbal@mscmeppel.nl of even te bellen met Marius van Dijk, 06- 48804746. Hij weet echt alles van het Ukkievoetbal bij MSC.
 
Vind jij voetballen uiteindelijk een leuke sport en wil je samen met andere vriendjes en vriendinnetjes bij MSC komen spelen, dan kan dat natuurlijk. Ook voor jou ligt er dan een gratis MSC-trainingspak en MSC-kousen klaar. Het MSC-tenue wordt je, in bruikleen en zonder kosten, beschikbaar gesteld.
 
Nog vragen? ukkievoetbal@mscmeppel.nl of bekijk de website www.mscmeppel.nl
 
 
What do you want to do ?

New mail

 
What do you want to do ?

New mail