De start was prima met goal van de topscorer. Djermo! 1-0. Er werd prima positiespel gespeeld maar het tempo lag iets te laag. KZC vocht en zocht het randje op, maar daar was al voor de rust niks meer aan te doen. 2-0. Djermo. Met kleine wisseling in de rust, Leon eruit en Lotfi erin ging C1 verder met het scoren. De laatste weken gaat het erg hard met de doelpuntenmachine. 3-0 , 4-0 en 5-0! Heerlijke goals van Jesse Bakker en wederom Djermo.

Prima passes van Dave & Joshua, die zich veelvuldig liet inzakken uit de spits om o.a. Djermo te bereiken. Max verhuisde nog eventjes van linkshalf naar rechtsvoor en Gianni viel in voor Maikel. Helaas werd de uitstekende wedstrijd van Jesse MH niet beloond door zijn verdediging. Een ietwat nonchalante houding bij 5-0 stand zorgde er nog voor dat er 2 heel onnodige goals werden weggegeven in de laatste 5 min. Met nog 6 punten te halen, bijna winterstop! Eindstand 2-5