Na een klein half uur spelen kwam Staphorst op een toch wel verdiende voorsprong, na een goede combinatie vanaf het middenveld werd de bal diep gegeven de linksbuiten van Staphorst kon de bal vanaf de achterlijn voor geven waar na onachtzaamheid van de centrum verdedigers van MSC, de attente spits de bal binnen schoot 1-0 staphorst , na de 1-0 liet MSC zich het kaas van het brood eten en snakte naar de pauze.
In de rust gaf de ploeg aan om toch wat verder van het doel te willen verdedigen in de 2e helft, de bedoelingen waren goed maar de ploeg was niet bij machte om dit te bewerkstelligen , Staphorst probeerde de duim schroeven nog verder aan te draaien maar kon dit ook niet echt, het werd daardoor voor het publiek een saaie vertoning.
MSC bleef ook op de been door Rito Ritzema die niet alleen vandaag maar al eerder heeft aangetoond een uitstekende keeper te zijn, het was verdiend dat staphorst de 2-0 scoorde in de 75e min.
Het laatste kwartier kwam MSC wat meer in het spel voor en kon Sven lefferts na een tercht gegeven vrije bal vanaf 16 meter raak schieten 2-1, met nog 10 min te spelen zouden we dan toch nog voor een stunt gaan zorgen ?
Zover kwam het niet maar de ploeg heeft geknokt voor wat het waard was vandaag tegen Staphorst, dat volgende week bij winst op Germanicus de kampioensvlag kan hijsen, MSC A1 kan terug kijken op een goed seizoen op de 6e plek eindigen in de Hoofdklasse is de verdienste van de ploeg dat in de loop van het seizoen een hecht TEAM is geworden de begeleiding is met recht trots op deze kanjers !!!!!
Volgende week sluiten we af tegen Veno A1 aanvang 14.30.

Jan Mulder