Weken van voorbereiding zijn voorafgegaan aan de start van de Albert Heijn Voetbalplaatjesactie. Meer dan vijfhonderd jeugd- en seniorspelers zijn op de foto gezet voor een voetbalplaatje. Deze plaatjes kunnen de komende weken verzameld worden en in het MSC Verzamelalbum geplakt worden.

Klanten van Albert Heijn Elzinga in winkelcentrum Oosterboer ontvangen bij iedere 10 euro die zij aan boodschappen besteden, een zwart zakje met daarin plaatjes.Klanten die gebruik maken van de zelfscan, ontvangen als dank hiervoor een extra zakje met plaatjes.

Grote dank gaat namens MSC nu al uit naar Marion Jonkers en fotograaf Leo de Harder. Zij hebben de actie gecoördineerd en begeleid en hebben zich in korte tijd tientallen uren vrijwillig ingezet om de actie tot een succes te maken. En dat is nu al gelukt!

MSC’ers die met een eigen voetbalsticker in het boek staan, ontvangen deze week via hun leider het schitterende Verzamelalbum.

Iedereen is woensdag welkom om de opening van de actie bij te wonen en om een handtekening te scoren van Daley Sinkgraven.