Al snel werd duidelijk dat Alcides F6 te sterk was voor MSC F5. Alcides scoorde 1-0 en 2-0 en niet veel later volgde de 3-0. Onze toppers bleven keihard werken en dat werd beloond. Het was Hajo van der Helm die de keeper kansloos liet. Ook Jort en Jurjen waren dichtbij een treffer, maar scoorden niet. Alcides deed dat wel en liep uit naar een 6-1 ruststand. De aanwijzingen die in de rust werden gegeven werden door onze toppers snel opgepikt, want Alcides kreeg het een stukje moeilijker. MSC kreeg zelfs twee goede kansen, maar de paal en de keeper stonden op de verkeerde en goede plaats. Toch werd het 6-2 door opnieuw een treffer van Hajo die goed in vorm was vandaag. Maar ook keeper Mats, hij verving in de eerste helft Gillian die na een botsing met een Alcides-speler geblesseerd raakte, deed het erg goed vandaag. Uiteindelijk wist Alcides nog tweemaal te scoren en werd zo de terechte winnaar. Maar dat onze mannen en dame goed kunnen voetballen bleek bij de penalty’s. Op dat moment was de fysieke kracht geen tegenstander meer en liet F5 zien heel wat in huis te hebben. Met overmacht werd de strafschoppenserie in wit-zwart voordeel beslist. Jammer, vandaag geen punten. Volgende week wacht Flevo Boys en gezien de stand op de ranglijst zullen dat weer mannen en vrouwen zijn van onze lengte en leeftijd.