Het Beloftenteam van MSC-Antaris heeft de thuiswedstrijd tegen VKW niet in winst weten om te zetten. Na negentig minuten stond er een 1-1 gelijkspel op het scorebord. Het team van trainer Johnny Wassenaar begon veel te slap aan het duel. Ruim een uur lang domineerde VKW dan ook het duel. Pas het laatste half uur lieten de wit-zwarten zien waartoe ze in staat zijn. Een aantal mogelijkheden werden onbenut gelaten. Twintig minuten voor tijd viel dan toch de gelijkmaker. Het was Wilco Knol die vanaf de linkerkant een vrije trap fantastisch in de verre hoek achter de Westeborker doelman krulde. MSC kreeg nog een aantal mogelijkheden, maar kwam niet tot scoren. Aan de andere zijde moest Arthur Gazarov al zijn talenten aanspreken op twee gevaarlijke inzetten van VKW. (Foto’s Kees Veelo)