De nieuwe webshop van MSC is online. In samenwerking met Vriend Bralten Sport wordt online een uitgebreid assortiment kleding uit de MSC kledinglijn overzichtelijk aangeboden.

Sinds het seizoen 2020-2021 heeft MSC in Masita een nieuwe kledingleverancier voor zowel de wedstrijdkleding (de wit-zwarte shirts, zwarte broeken en zwarte kousen), trainingskleding (de blauwe shirts en kousen als ook de presentatiekleding (onder meer het MSC trainingspak) en andere voetbalmaterialen (voetbaltas, keeperskleding, colshirts). Daarnaast zijn in de webshop ook nog MSC Fanartikelen en MSC schoonmaakmaterialen (bijv. wasmiddel voor sportkleding en allesreiniger) te koop.

Alle MSC-kleding kan online besteld worden. Het MSC-logo wordt op de kleding afgedrukt. Optioneel is het bedrukken van de kleding met initialen. Via Vriend Bralten Sport ontvangt u een melding wanneer de kleding in de winkel aan de Hoofdstraat in Meppel af te halen is. Houd rekening met een aantal werkdagen levertijd.

Neem gerust eens een kijkje in de webshop. Heeft u nog vragen over de kleding bij MSC? Bezoek dan deze pagina of stuur een e-mail naar kleding@mscmeppel.nl

 

 

 
What do you want to do ?

New mail