Slaperige koppies van spelers (en ouders) klaar voor de confrontatie van David tegen Goliath, met andere woorden de nummer laatst tegen de  nummer 2. Het verschil in niveau was ook merkbaar op het veld. De verdediging van MSC  stond onder zware druk en de spitsen werden nauwelijks bereikt. De 6 – 0 bij rust voor de bezoekers was een reële afspiegeling van de verhoudingen op het veld. In de tweede helft speelde MSC meer naar voren en werden ook enkele kansen gecreëerd. Echter het krachtsverschil bleef groot. SVN wist nog 4 keer het doel te raken en de eindstand werd uiteindelijk 0 – 10. Complimenten voor het team dat geen enkel moment het koppie heeft laten hangen en hard gewerkt heeft om het aantal tegendoelpunten zoveel mogelijk te beperken.