Voor MSC was het de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. De ploeg heeft er dit seizoen zeven nieuwe speelsters bij gekregen. Zo kwamen deze week nog van vv  Steenwijk over Ramona Jepma en Andrea Weijdema. Alleen Andrea mocht vandaag haar debuut maken. De KNVB had de tijdelijke passen per post verstuurd en die van Ramona was nog niet gearriveerd.
MSC begon sterk aan de wedstrijd en kreeg ook gelijk een goede kans, alleen was het vizier nog niet op scherp bij de dames. Na ongeveer 30 minuten was het even Vitesse dat de dienst uit maakte, en ook een beste kans kreeg. Maar net als bij ons, stond het vizier nog niet echt op scherp bij de spits van Vitesse. In de 42ste minuut was het toch raak. Via een ingooi werd Nicole Gelmers bereikt, en deze gaf een perfecte pass op Dimitra Theocharis . Dimitra kon vrij op het doel af gaan, en tikte beheerst de bal binnen, 0-1 MSC.
Nog geen twee minuten later was het alweer raak. Een voorzet van Nicole Gelmers werd door iedereen gemist, maar belande bij Andrea Weijdema op links. Andrea kapte eerst een tegenstander uit en gaf de bal op Dimitra, die zich er langs frommelde en de 2-0 binnen tikte. Na de pauze was het MSC dat de betere kans kreeg, maar er werd door de speelster niet echt goed mee omgesprongen, want er werd niet gescoord. Wel werd er door Vitesse 2 maal gescoord. Beiden doelpunten werden wel heel makkelijk door  MSC. weggegeven, de verdediging kan zich deze 2 doelpunten dan ook aan rekenen. De wedstrijd eindigde in een 2-2. Voor de dames van M.S.C. Antaris is het seizoen weer begonnen, helaas niet met winst, waar dit wel terecht geweest zou zijn.