De K.N.V.B. besloot om het restant gisteravond uit te voetballen en de spelers van M.S.C. waren zeer gebrand om er toch nog een goede uitslag van te maken en kozen voor het alles of niets-tactiek om de achterstand van 1-2 om te buigen.

Hierdoor werd het een zeer open wedstrijd met zeer grote kansen aan beide kanten en het was een goede counter die Hodo de 1-3 opleverde . Keeper Lennart Fledderus hield in deze periode M.S.C. ook goed op de been met puike reddingen . De M.S.C.-spelers lieten zich niet van de wijs brengen en bleven via de zijkanten combineren om zodoende ook goede kansen te creeren. De spelers van Hodo moesten ook in deze wedstrijd regelmatig aan de noodrem trekken wat onder andere resulteerde in een rode kaart voor een Hodo-speler (2x geel). Deze scheidsrechter zat er goed bovenop , voelde goed de spanning aan van de wedstrijd en heeft ook zeker een groot compliment verdiend.

Het creatieve aanvallende spel van de jonge ploeg van M.S.C. resulteerde in 3 mooie doelpunten voor M.S.C. (doelpuntenmakers Rene Koezen , Chakir Aouled ,Roy Fleming ) waardoor de tussentijdse uitslag (1-2) geheel werd omgebogen naar een 4-3 winst voor M.S.C.

Een fantastische teamprestatie van een goed stel en nu op naar de laatste wedstrijd van het seizoen om vervolgens eind mei met 25 man af te reizen voor een ‘’uitwaai/uitrust”-weekend op Terschelling !!

DB.