Vreugde was er ook als er een doelpunt werd gescoord. Zo ging D1 helemaal uit z’n plaat toen de bal in het net werd geschoten. Vincent Kuik was tevreden en sprak na afloop van de wedstrijd lovende woorden richting zijn spelers.

Gekke bekken werden er getrokken door een C1’er. Op de foto is goed te zien dat een nieuwe komiek geboren is, die wellicht over vijf jaar een MSC-feest op zal luisteren met een ludieke bandparodie of een andere komische act.

De harde wind zorgde ervoor dat het thermoshirt door veel spelers weer even uit de kast werd getrokken. Terwijl trainers met een sjaal om langs de lijn stonden, besloot ook de MSC-fotograaf zich te wapenen tegen de venijnige wind. Al jaren wordt hij getergd door beknelde zenuwen, waardoor vingers niet naar behoren functioneren. Een frisse wind erbij en de camera zou niet meer vastgehouden kunnen worden. De pincetgreep zou, als het ware, geheel bevroren raken, waardoor bediening van de camera niet meer zou kunnen plaatsvinden. Gelukkig boden handschoenen voldoende bescherming en werd er onder meer een foto gemaakt van een losgewaaide vlag en een gevecht om de bal bij ons D2, welk team zaterdag van Olympia ’28 D2 zou gaan winnen (zie het verslag op http://www.everyoneweb.com/mscd2).

RW