IT Outdoor & Events is een veelzijdig en professioneel bedrijf dat buitensportactiviteiten in de breedste zin van het woord organiseert. Of het nu gaat om evenementen, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of om trainingen, IT Outdoor & Events heeft alles in huis om u een leuke dag te bezorgen.IT Outdoor & Events is actief in zowel binnen- als buitenland. Met de inzet van goed opgeleide en ervaren instructeurs staan garant voor veiligheid, kwaliteit en plezier. In Nederland beschikken we over meerdere locaties in de provincies Drenthe en Overijssel. Zie ook www.drentheadventures.nl 

In overleg met u, of met ons uitgebreide netwerk in Nederland bieden wij onze activiteiten op maat aan.
IT Outdoor & Events slaat in de zomerperiode haar kamp op in Porlezza . Gedurende de maanden juni, juli en augustus worden tal van activiteiten aangeboden vanaf onze locatie op Intersportcamping Porlezza aan het Meer van Lugano. In deze fantastische omgeving bieden wij uitdagende en avontuurlijke activiteiten voor jong en oud.
Ook elders in Europa heeft IT Outdoor & Events goede contacten waardoor het ook mogelijk is om u op andere locaties van dienst te zijn. Voor speciale arrangementen elders in Europa of daarbuiten, kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie. 

Heeft u binnenkort een leuk feest, een jubileum, een bedrijfsuitje, een gezellig personeelsfeest of een ander groot evenement. IT Outdoor & Events kan u helpen bij de organisatie.Of het nu om een groot of klein evenement gaat, vol overgave en met meer dan 100% zetten wij ons in om uw evenement tot een geslaagd feest te maken.
In overleg  inventariseren wij de wensen en de mogelijkheden. Samen maken we er een onvergetelijk feest van.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte over één of meerdere van onze activiteiten, evenementen of trainingen contact op met:

It Outdoor & Events
Valeriaan 2b
7944 NW Meppel

 
Telefoon: 0522-474507

Mobiel: 06-12824590

Buitenland: 06-12824590