Reinier Hiddink was al franchisenemer van de restaurants in Emmen en Hardenberg en nam vorig jaar Steenwijk en Meppel over van Danny Olinga. In het verleden had de heer Olinga ook al eens enkele sponsor acties met MSC georganiseerd zoals tijdens de Stadsderby. Met  de heer Hiddink werd echter nu een vast, structurele en hopelijk langdurig samenwerkingsverband afgesloten. Afgelopen zondag was de heer Hiddink aanwezig om kennis te maken met onze club. Natuurlijk werd ook het bord bekeken en uit handen van de sponsorcommissie ontvang hij het bekende jubileumboek en een fraai boeket bloemen.

De heer Hiddink was nog niet echt bekend met Meppel en MSC maar hier komt waarschijnlijk snel verandering in. Zo is hij al regelmatig door Meppel e.o. gefietst en kreeg hij zondag een rondleiding op ons sportpark. Hij gaf aan onder de indruk te zijn van onze club, met name om te zien wat er allemaal bij komt kijken.

De McDonald’s vestiging is onlangs verbouwd en klaar voor de toekomst. De keuken is vernieuwd en flink opgeknapt, ook staan er 3 Easy Order Kiosken oftewel grote bestel schermen. De bestellingen worden vervolgens door de medewerkers aan tafel bezorgd !

De openingstijden zijn aangepast en nu is het restaurant van zondag t/m donderdag tot 01.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 03.00 uur open !