We trappen om 12 uur af en de opdracht van de trainer was duidelijk : strijd, inzet en snel spel, tikken en nog eens tikken, de bal het werk laten doen.We hebben tegen Alcides laten zien een team te zijn, vandaag dus maar op herhaling.Kor blokt de keeper al na enkele minuten en de bal gaat maar net over, dus druk op de keeper zetten bij terugspeelballen.Noordseschut levert veel strijd en troeft ons daar eigenlijk op af, alle hens aan dek mannen.Een terugspeelbal op Henk Ruben wordt te slap door het centrum weggespeeld en een aanvaller van Nooprdseschut haalt strak uit; 1-0
Tandje erbij dus, Kor kopt uit een corner net naast en na een paar mooie passeerbewegingen legt Ramon de bal breed op René, zijn schot wordt op het laatste moment half geblokt en opnieuw een corner voor MSC. Maar de bal lijkt er niet in te willen, en wat gebeurt er dan vaak ? Juist, zo ook nu, een lange hoge bal werd door de verdediging verkeerd beoordeeld en de spits van Noordseschut kreeg vrije doortocht, 2-0.In de rust zet Marco iedereen weer even op scherp en we moeten nu laten zien dat we beter kunnen en ook beter zijjn dan de gastheren.
Haitam en Mihran komen in de ploeg voor Rick en Kor, er telt maar 1 ding, 1 keer vaker scoren dan de tegenstander.  Achter 1 op 1 en naar voren voetballen, let’s go.
we worden beter en beter, maar het zit ons echt niet mee en bovendien vallen de kaarten vandaag wat eenzijdig, om moe van te worden.Na 20 minuten scoort Haitam van zo’n 20 meter de verdiende aansluitingstreffer met een heel fraai schot.
En nou doordrukken mannen, we kunnen ze hebben. Noordseschut trekt zich steeds verder terug en gaat op de counter spelen, maar we staan achterin ons mannetje.Toch weer een ongelukkig moment in het centrum waar de tegenstander een man meer heeft en verdulleme, in plaats van 2-2- komen we met 3-1 achter.
Onverdiend, maar daar maalt niemand wat om. Mihran hoort een strafschop te krijgen als hij in de zestien omver wordt getrokken maar de scheids hebben we niet mee vandaag.De mannen van Marco hebben strijd geleverd maar het dubbeltje viel de verkeerde kant op vandaag.
Eindstand 3-1, jammer maar waar.
Komende week weer flink aan de bak met trainen en dan volgende week in Hoogeveen de punten maar weer eens pakken, deal mannen ?!