MSC A1 begon slap aan de wedstrijd en hoewel het wel het betere van het spel had kon men dit nog niet omzetten in een doelpunt
Na 15 min was MSC eindelijk wakker nadat eerst keeper Kamminga goed redde, was het Kor v/d Meulen die scoorde, gelijk na de aftrap van HH’97 begon MSC feller en ging op jacht naar het 2e doelpunt en dat viel snel het was weer Kor die scoorde.
Met nog 2 doelpunten van Kor was bij rust de wedstrijd al beslist 4 – 0 MSC A1.
De trainer benadrukte in de rust dat ze de score in de 2e helft moesten opvoeren met verzorgd voetbal, maar zoals wel vaker in het voetbal gebeurt is dat heel moeilijk vooral tegen een ploeg die er alles aan doet om goed voetbal onmogelijk te maken door, meer en meer fysiek te gaan spelen.

Toch kon Kor v/d Meulen, ja wederom Kor v/d Meulen de 5-0 scoren’ door werkelijk subliem ‘ na eerst enkele spelers van HH in de luren te leggen, met een cool stiffie scoren !

De 2e helft was er 1 om snel te vergeten dat Kor 5x scoorde is absoluut de verdienste van het team die Kor de mogelijkheid geeft om te scoren, en natuurlijk de klasse van Kor zelf.
Voor de statistieken werd er nog een penalty gemist door Renee en een buiten spel doelpunt van Mirhan afgekeurd ook HH’97 scoorde nog tegen.
Volgende week een echte derby uit tegen Staphorst A1. Kor hoopt dat hij 5 andere spelers kan laten scoren !
We zullen het zien, het wordt in ieder geval een interessant treffen op Staphorst grondgebied.
Voor de supporters die A1 willen aanmoedigen begint de wedstrijd om 14.30 !