Aanvankelijk leek er geen vuiltje aan de lucht. MSC C1 kwam eenvoudig spelend op 1-0 via een penalty van Rein en 2-0 na een prima interventie van Mark; hij legde de bal breed op Rein die voor open goal niet kon missen.
SVBO leek na de 2-0 geirriteerd en speelde dikwijls te ruw. Dit leidde , al dan niet terecht, tot 2 (tijdelijke?) uitsluitingen. Bij SVBO waren de rapen gaar en dreigde vlak voor rust uit de wedstrijd te stappen. De situatie werd er voor menigeen niet duidelijker op.  In de verlengde rust werd eea gekalmeerd en mochten de uitgesloten spelers alsnog de wedstrijd volledig afmaken (?!?).
Bij aanvang van de 2e helft was SVBO getergd  en begon fel. Gelukkig scoorde Chris de 3-0 want bij een 2-1 zouden bij SVBO onzichtbare krachten worden losgemaakt. Na een spannende periode gedurende de 3-2 maakte Yannick aan alle twijfel een eind :een verdiende 4-2 overwinning voor een lekker spelend MSC-Antaris C1.
Volgende week Germanicus uit: weer een prachtig affiche.