Na een korte introductie van trainer Bernard met de tip om vooral compact te spelen, begonnen de jongens aan deze ‘moeilijke ‘ wedstrijd. Geconcentreerd als ze waren lag de 0-1 er al snel in. Björn lette goed op en wist te keeper te verrassen. Helaas werd het ook al weer snel 1-1. Maar toch voelden de jongens dat er hier kansen lagen. Na weer een prachtige pass van Carl lag ook de 2-1 redelijk snel in het net dankzij Bart. Emmen kwam weer terug in de wedstrijd en creëerde een aantal goede kansen maar Keeper Maikel hield het doel keurig schoon op één doelpunt na.  Emmen scoorde de 2-2 net voor rust.
In de tweede helft volgden een aantal omzettingen en MSC stoomde gewoon door. 2-3 door Yannick en 2-4 door Lars. Wederom twee prachtige goals. Complimenten aan de hele ploeg. Puik keeperswerk van Maikel! een verdediging die stond als een blok. Een zwoegend middenveld met prachtige aanvoer naar de spitsen en een koelbloedige voorroede die de zaak netjes afwerkte. Als ik scout was wist ik het wel ………… FC Meppel maak de borst maar nat!!