MSC-Antaris dat ’s morgens nog een pittige training had afgewerkt, nam in de eerste helft een 1-0 voorsprong door de van FC Wolvega overgekomenr Stefan Bollen. Flevo Boys kwam via Frank van der Plaats op gelijke hoogte, maar door opnieuw een treffer van nieuwkomer Bollen werd het 2-1. Een andere nieuwkomer, Yves Heskamp, kreeg vanaf 11 meter de kans om 3-1 binnen te schieten, maar de spits miste. Niet veel later trof dezelfde Heskamp wel doel: 3-1. Voor rust was het wederom Heskamp die voor een goed spelend MSC scoorde: 4-1.  In de rust werden aan MSC-zijde Theo Migchelsen, Arnold Otten en Marne Bakker naar de kant gehaald. Zij werden vervangen door Marc Holterman, René Koezen en Bennedict Sparenberg. Ook na rust bleef MSC goed spelen en kreeg een aantal goede kansen om de score verder op te voeren. Dit gebeurde echter niet. De vermoeidheid sloeg toe bij de Meppelers en Flevo Boys, dat in de rust een heel nieuw elftal binnen de lijnen had gebracht, profiteerde hiervan. Het was Hugo van Waardhuizen die 4-2 en 4-3 wist te scoren. Twee minuten voor tijd kwam de ploeg uit Emmeloord op gelijke hoogte door een treffer van Erik Stolte.
Bij MSC-Antaris ontbraken nog Danièl Zeldenrust, Wesley Bezemer en Henk Kleene (vakantie) en  Joreilly Chirinio (interlandverplichtingen met de Nederlandse Antillen). Erik Koppers bleef met een lichte blessure uit voorzorg aan de kant. Bij MSC­Antaris werd in de tweede helft Stefan Bollen vervangen door Kor van der Meulen.