Zo werd met overwinningen op F.C. Meppel, SVN en Alcides de Meppelcup veroverd. Tegne Dedemsvaart en Alcides werd voor de zomervakantie gelijk gespeeld. Ook werd er toen nog van CSV 28 gewonnen en vorige week was MSC in de eerste ronde van de beker wederom te sterk voor de buren van Alcides. Kortom, een prima voorbereiding, die vandaag zou worden afgesloten tegen het altijd sterke Genemuiden.
Met een klein beetje (teveel??) ontzag stonden de mannen klaar voor de aftrap. De toss was al gewonnen en Jeen en Hidde waren er klaar voor, en hoe? Binnen tien seconden was er weer een aftrap, maar nu voor Genemuiden. Jeen en Hidde hadden zich namelijk in no-time door de Genemuidiger verdediging gecombineerd, waarbij Jeen het laatste tikje gaf.
Dat begon dus lekker. Vreemd genoeg werd het spel van MSC niet echt beter door de vroege voorsprong. Sterker nog er werd veel te snel en daardoor te slordig gespeeld. Te veel lopen met de bal, acties met drie of meer verdedigers voor zich en slordige passes. Gelukkig speelde Genemuiden ook niet z’n beste wedstrijd. Ze hanteerden de aloude tactiek van kont in de goal en één of twee balletjeswachters. Toch wisten ze zo twee keer te scoren. MSC scoorde gelukkig ook nog twee keer, zodat er met een 2-3 voorsprong werd gerust.
Arjan probeerde in de rust de boel weer op orde te krijgen, maar echt succesvol was dit vandaag niet. Het bleef te gehaast en te slordig. Wel werd er fanatiek gespeeld en hard gevochten. Het lukte qua voetbal misschien niet allemaal, maar de mannen vochten er wel erg hard voor. Er werd uiteindelijk dan ook met 5-6 gewonnen. Winst in Genemuiden; een prima resultaat! De goals waren van Jeen (2x), Hidde (2x), Mads en Luca. Zonder de andere spelers te kort te doen, was het Lucca die vandaag duidelijk de man van de wedstrijd was. Naast de goal zette hij zeker vier keer één van de spitsen vrij voor de goal en ook bleef zijn passing en overzicht goed. Een prima wedstrijd van onze grote kleine man dus!
Blijft er nog maar één conclusie over: MSC F1 is er klaar voor, laat de competitie maar beginnen!!!