De ploegen onder MSC verloren ook allemaal, maar het team van het trainersduo Leo Blom en Jan Derk Brandsma moet voor zijn slotduel naar het sterke NEC.
In het eerste kwartier kwam MSC tot zijn beste kansen. Een mislukte lob van Yves Heskamp en een schot van Arnold Otten vanaf de rand van het strafschopgebied leverden geen goal op, maar in de 14e minuut was het wel raak. Een vrije trap van Dennis van den Driessche vanaf de linkerkant viel binnen bij de tweede paal: 1-0.
Rohda Raalte nam hierna steeds meer het initiatief over en liet ook het betere veldspel zien. Toch duurde het nog tot de 71e minuut voordat het verzorgde voetbal van de gasten de verdiende gelijkmaker opleverde. Na een aanval door het midden scoorde Jordy Bloo. In de 83e minuut viel de winnende goal toen een voorzet van rechts werd binnengekopt door Sander Kok: 1-2.