Het was al in de 5e min raak voor de dames vanaf de rechterkant werd de bal prima voorgegeven en het was Shanna van oosten die beheerst binnen schoot. Hierna volgden er prima kansen op meer maar het vizier stond nog niet op scherp. Ook voor de Weide waren er kansen maar bij hun ontbrak het aan de eind pass die vaak te hard was. Bij MSC stond Dimitra Theocharis op doel voor de geblesseerde Grietje ten Hoor en Dimitra keepte een prima wedstrijd deze middag. Halverwege de 1e helft werd de score verder uitgebouwd en kwamen de dames op 2-0. De dames gaan uiteindelijk met 4-0 rusten Shanna van Oosten en Bianca Denekamp weten het net nog te vinden. In de rust wordt er afgesproken dat de score minimaal verdubbeld dient te worden. Maar MSC begint slap aan de 2e helft,  en weer staat het vizier niet op scherp. In de 65e min wordt het dan eindelijk 5-0 het is weer Shanna die raak schiet. Vlot hierna volgt ook de 6-0 uit een corner dit maal is Joyce Bloemert trefzeker met een bekeken schot. Hierna krijgen de dames uit Hoogeveen opgelegde kansen op een ere- treffer. Maar de dames zijn te gehaast in de afwerking en de paal staat ze ook een doelpunt in de weg, anders komen ze Dimitra tegen op hun pad die uitstekend mee doet in het spel. De dames hebben nog 2 doelpunten nodig om hun afspraak na te komen en die komen er uiteindelijk ook het is Selina Tien die schitterend weet af te ronden. Het is aan Bianca Denekamp om de eindstand op het score bord te zetten. Kort hierna fluit de scheidsrechter af. In een sportieve en natte wedstrijd was MSC uiteindelijk de betere ploeg, waarbij gezegd mag worden dat de score vele malen hoger had kunnen uitvallen als het vizier op scherp had gestaan. Anderzijds kregen de meiden uit Hoogeveen ook volop kansen de niet aan hun besteed waren. Volgende week spelen de dames  uit tegen Achilles die bij winst officieus kampioen zijn.