Even voorstellen, NACHTLENZEN / NKL Contactlenzen uit Emmen

NKL Contactlenzen, opgericht in 1974 en gevestigd in Emmen, is als producent van vormvaste contactlenzen marktleider in Nederland. Sinds mei 2006 werkt NKL Contactlenzen samen met Menicon; een Japanse firma die in 30 landen over de wereld actief en toonaangevend is in de ontwikkeling van lensmaterialen, lensontwerpen en contactlensvloeistoffen. In 2002 introduceerde NKL als eerste succesvol de Nachtlens.

Wat zijn Nachtlenzen?

Nachtlenzen zijn speciale contactlenzen die je in doet vlak voordat je naar bed gaat. Je draagt ze de hele nacht en terwijl jij slaapt, corrigeren de lenzen jouw ogen. Bij het opstaan doe je de lenzen weer uit en zie je de hele dag scherp, zonder bril of contactlenzen. Aan Nachtlenzen hoef je niet te wennen, ze voelen direct prettig aan en zijn volkomen veilig.

Hoe werken Nachtlenzen?

Nachtlenzen hebben geen direct contact met je hoornvlies, ze drijven op een laagje traanvocht, ook wel ‘traanfilm’ genoemd. Dankzij de speciale vorm van de lens zorgt deze traanfilm ervoor, dat de voorkant van je hoornvlies ietsje platter wordt. Na het dragen van nachtlenzen kun je één tot twee dagen scherp zien. Wil je, om welke reden dan ook, stoppen met het dragen van Nachtlenzen? Geen probleem, je ogen krijgen vanzelf weer hun oorspronkelijke vorm terug.

Iets voor mij?

Met Nachtlenzen hoef je overdag geen bril of lenzen te dragen. Maar er zijn zoveel meer voordelen aan het dragen van Nachtlenzen. Wil je weten of Nachtlenzen ook voor jou een uitkomst zijn? Beantwoord de volgende vragen en ontdek het zelf:

– Heb je met gewone contactlenzen last van droge ogen?

– Raken je ogen met gewone contactlenzen vermoeid bij langdurig lezen of computergebruik?

– Heb je geregeld last hebt van stofjes achter je lenzen?

– Ben je hooikoorts-patiënt?

– Wil je vrijuit actief zijn / onbelemmerd kunnen sporten?

– Wil je overdag geen lenzen of bril dragen, maar ook geen laserbehandeling ondergaan?

– Wil je graag de laatste trends op zonnebrilmode kunnen volgen?

Heb je één of meer vragen met ‘ja’ beantwoord? Dan zijn Nachtlenzen zeker iets voor jou!

Dankzij de uitstekende service, professionele begeleiding, klantvriendelijkheid, verzorgde productinformatie en nieuwe revolutionaire ontwikkelingen, zal het succes van Nachtlenzen / NKL in de toekomst alleen maar groter worden.

Meer informatie over Nachtlenzen is te vinden op http://www.nachtlenzen.nl/ of https://www.facebook.com/nachtlenzen.