Brian is geboren in Den Haag op 4 juli 1984 en is opgegroeid in Utrecht. Hij woont momenteel in Heerde met zijn vriendin Rianne en is werkzaam bij “De Bank” als adviseur voor het midden- en klein bedrijf.Hij kwam in contact met MSC via KNVB’er Eddy Kuik in het kader van de voetbaldagen in de herfstvakantie en maakte aldus kennis met mensen van MSC. Brian kreeg toen een goede indruk van de club.

Brian heeft 15 jaar gevoetbald en voordat hij werd geveld door een ernstige knieblessure trainde hij mee bij FC Utrecht en het regionale KNVB–team.

Voetbal is zijn passie en zijn leven maar daarnaast houdt hij ook van andere sporten, een goede film, bordspellen en een biertje op z’n tijd.

Net als de MSC-siteredactie is Brian een grote fan van Ajax en volgt hij deze club- met name vanaf de huisbank voor de TV- op de voet. Hij gaat geregeld naar wedstrijden van het Nederlands 11-tal. Zo is hij afgelopen zomer op bezoek geweest in Basel alwaar Nederland door Rusland werd uitgeschakeld en 4 jaar geleden op het EK in Portugal. 
De 2e seizoenshelft wil hij gebruiken om MSC beter te leren kennen en C2 lekker in vorm te krijgen en conditioneel sterker te maken. Bovendien staat hij open voor vragen of een gezellig praatje voor- of na de training. 

MSC is blij met de nieuwe aanwinst op het trainersfront en gunt Brian alle tijd en ruimte om zich als trainer te ontwikkelen. 

Brian, welkom bij MSC, succes en vooral veel plezier de komende maanden.