Neem nu de spits van Urk C2: ontzettend snel en zonder rugdekking zeer gevaarlijk. Hij scoorde 4x, door zijn acties kreeg Urk 2 penalty’s mee (al of niet terecht) en gaf hiermee vorm aan de 6 goals van Urk. Dat neemt niet weg dat MSC C1 wel heel erg gemakkelijk goals weggaf. Niet adequaat verdedigen lag ten grondslag aan de 0-3 ruststand.  MSC had pech dat een vrije trap van Arjan op de lat uiteenspatte.
Interim trainer Jan Padding corrigeerde in de rust het eea waardoor een herboren MSC C1 de 2e helft aantrad. Tevens was de stevige wind op veld 10 nu in de rug ; ook niet onbelangrijk. Na de 3-2 van Sven uit een indirekte vrije trap hing een 3-3 eerder in de lucht (via paal en lat) dan een 2-4.
Wanneer deze dan toch valt , weer via diezelfde spits uit een scrimmage, betekende dit tevens het einde van de C1 aanvalsdrift.  De koppies gingen hangen en Urk liep eenvoudig uit naar 2-6.
Gevoelsmatig en het wedstrijdbeeld aanschouwend, een match waar verlies absoluut niet nodig was geweest.
Er wachten nog wedstrijden tegen Germanicus, Flevo Boys, Olympia’28 en Dalen. Volgende week een vrij weekend.