Op dinsdag de 1e inhaalwedstrijd uit tegen Staphorst. Ondanks dat deze ploeg lager stond in de competitie stond ,was iedereen top geconcentreerd. Met een mooi lente zonnetje speelde ons MSC Staphorst F3 volledig van de mat. Met mooi combinatie voetbal en een sterke verdediging werd het verdiend 8-0.
Op donderdagavond richting Steenwijk, daar bleek deze wedstrijd voor onze tegenstander F1 extra belangrijk. Bij winst of gelijk spel was men kampioen, bij verlies echter Wolvega F2. Rond het veld dus een grote schare supporters met toeters, vlagen en bloemen voor de leiders. Immers vorige keer had men gewonnen van onze F3. Dus succes verzekerd? Ook de leider van Wolvega was aanwezig en stimuleerde onze jongens door bij winst te trakteren op chips. Duidelijk was te zien dat Steenwijk veel moeite had met de spanning, binnen 10 minuten MSC voor met 2-0. Het werd één van de spannendste wedstrijden van dit seizoen, over en weer goede aanvallen met mooie goals. Toen de 40 minuten voorbij waren stond er toch een terechte 5-3 overwinning voor MSC op het scoreformulier. Volop tranen bij Steenwijk, geen kampioen, maar lekkere chips voor onze F3!
Zaterdagmorgen het toernooi van Alcides. Jammer genoeg had een van onze tegenstanders zich terug getrokken zodat we even moesten wachten op onze 1e wedstrijd. Maar daarna rolden onze boys zeer vakkundig de ander teams met gemak op; terecht kampioen! De huldiging met een gave beker op het podium was een mooie afstuiting van een mooie voetbal week. Volgende week nog de laatste inhaalwedstrijd en dat zit het seizoen erop met een mooie 3e plek.