De Wijk: Zowel E5 als E6 kunnen kampioen worden. Zij zitten bij elkaar in de poule en zijn in wezen elkaars concurrent. E5 staat bovenaan en E6 volgt op 3 punten. Zaterdag 20 februari gaan ze samen met Desz en Fc Meppel uitmaken wie de vlag mag gaan hijsen.
 
Ruinerwold: E3 en E4 staan samen met Fc Meppel op een gedeelde 1e plaats. A.s. zaterdag maken onze teams in een onderling duel uit wie voor het kampioenschap gaat. Bij een gelijkspel zou Fc Meppel wel eens de lachende derde kunnen worden. Een spannend slot! F3 was lang op in beeld voor het kampioenschap maar door een jammerlijke nederlaag van afgelopen zaterdag zit dit er niet meer in.
 
Staphorst: E7 heeft uitstekend gepresteerd en verblijft op een 2e plaats. Het bleek echter onmogelijk om kampioen te worden omdat het ongeslagen DESZ enkele maten te groot was. Het plaatsen van dit E1 team uit Zwartsluis bij ons E7 blijkt een te groot krachtsverschil.
 
Nijeveen: Zowel E8 als F10 staan in deze sporthal op de 3e plaats. We moeten er vanuit gaan dat een kampioenschap niet reëel is. Maar brons is een hele prestatie!
 
Meppel: F1 staat op een 3e positie met het sterke Staphorst en Alcides boven zich. In de laatste ronde komt ons F1 niet meer uit tegen de no 1 en 2. Wanneer Staphorst en Alcides gelijk onderling spelen kan het nog spannend worden bovenin. Op 20 feb: De ontknoping.
 
Marius van Dijk,
Technisch Jeugdcoordinator E F en Ukkies